Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen online

Blog

Online shoppen: nu ook voor mannen!

Mason Garments

Mijn vriend heeft een bloedhekel aan winkelen. Net als veel mannen natuurlijk. Hij vindt het belangrijk er goed uit te zien, maar als dat zonder winkelen kan, dan graag. Eindeloos winkel in en winkel uit lopen in een drukke winkelstraat is voor hem een nachtmerrie. Toch sleep ik hem af en toe eens mee om hem in het nieuw te steken voor een uitje of iets dergelijks. Tja, dat kan natuurlijk veel makkelijker en daar is hij inmiddels ook achter. Shoppen online heeft hij helemaal ontdekt. Inmiddels vindt hij winkelen bijna leuk. Bijna, want het liefst zit hij achter de laptop toch liever te gamen dan dat hij iets nuttigs koopt. In ieder geval was hij laatst weer toe aan nieuwe schoenen. Hij zweert bij het merk Mason Garments. Voor het eerst ging hij online schoenen kopen. Er ging een wereld voor hem open.

Mason Garments: het hele assortiment

Tot zijn grote plezier ontdekte mijn vriend dat alles wat Mason Garments ooit ontworpen had online te zien was. Dat bood hem een enorme ruime keuze. In de winkel is wegens plaatsgebrek maar een deel van het assortiment te zien. Nou, hij was zo ongeveer in de zevende hemel. Nu kreeg hij zelfs lol in het schoenen kopen. Ik begrijp ook wel waarom hij juist Mason Garments zo leuk vindt. De sneakers van dit Amsterdamse merk zijn geweldig en hij kan er uren op lopen. Bovendien zijn ze gewoon leuk om te zien en passen ze overal bij. Het merk is opgericht door Rendi Aditia in 2012. Hij droomde al vroeg van een schoenenlijn die aansloot bij zijn wensen en interesses. De naam van zijn bedrijf verwijst ook meteen naar zijn motivatie Mason refereert naar  een masonic ideology. Dit betekent dat je je omringt door mensen die net zo gedreven zijn als jij en die er net zo hard naar streven om succesvol te zijn. De hele ideologie achter deze schoenen spreekt mijn vriend ook erg aan en vandaar dat hij als eerste zoekt naar iets passend van Mason Garments.

Online nieuwe schoenen

Na een half uurtje online te hebben gewinkeld had mijn vriend zijn ideale schoenen gevonden. Een paar dagen later liep hij al blij op zijn sneakers rond. En ze stonden hem geweldig. Dus nu heeft hij het online shoppen ontdekt. Geweldig natuurlijk, maar ik mis het winkelen in die ouderwetse winkelstraat wel een beetje. Maar ja, daar krijg ik hem nu echt niet meer mee naartoe!

 

Geef een reactie